Maakindustrie

Project IDE: Tip Top Belting
relatie met de chef onderhoud bij klanten optimaliseren over hun verschillende projectfases

In 1998 werd Tip Top Belting opgericht om te voldoen aan de noden en de vraag in de markt naar transportbanden. Tip Top Belting installeert, monteert en onderhoudt transportbanden, transportbandinstallaties en toebehoren (oa. industriële rubbers, kunststofbekledingen, trommels, rollen). Hun missie is bedrijven en organisaties het comfort en de zekerheid geven zich geen zorgen te moeten maken over de installatie, het onderhoud en de controle van hun transportbanden en gerelateerde producten.

Tijdens de initiatie fase van het IDE traject werd er een business model canvas traject doorlopen voor het detecteren van de blind spots en het opsporen van opportuniteiten op het gebied van design innovatie.

In de Doe fase van het designinnovatie traject zal er gekeken worden naar het design van het proces waarmee Tip Top Belting zijn relatie met de chef onderhoud bij zijn klanten over hun verschillende projectfases én levensfases kan optimaliseren. Dit proces zal gevisualiseerd worden door de expert David Pass van http://www.verhaert.com, zodat het makkelijk uitgelegd kan worden aan de chef onderhoud.