Maakindustrie

Project IDE: LEDNLUX
Optimalisatie van het design om het installatiegemak te verbeteren

Sinds 2009 werd LEDNLUX bvba uitgebreid. Dankzij de steeds vernieuwende technologieën, kan LEDNLUX stellen dat met LED-verlichting alles mogelijk is. The sky is the limit!
Het team ziet elk nieuw project (zowel grote als kleine) dan ook als een boeiende uitdaging. LEDNLUX is reeds jaren actief in de LED-industrie en ze volgen de evolutie in deze markt ook voortdurend op. Dankzij hun ervaring hebben ze een goede selectie gemaakt van de juiste partners in dit marktsegment. Ze bieden een zeer uitgebreid gamma aan van kwalitatieve LED-producten en DMX aansturingen. De LED-profielen zijn bovendien van een zeer hoge kwaliteit, hetgeen hun concurrentieel krachtig maakt.

Tijdens de initiatie fase van het IDE traject werd er een business model canvas traject doorlopen voor het detecteren van de blind spots en het opsporen van opportuniteiten op het gebied van design innovatie.

Tijdens de doe fase van het designinnovatie traject heeft extern expert Dirk Vananderoye ingestaan voor de optimalisatie van het design van het product met als doel het installatiegemak structureel te verbeteren.