Nieuws

#Limblogdesigntour was een succes

11257860_524395371053744_2100058402_n

De #Limblogdesigntour is ten einde en mag een succes genoemd worden. Het summum van Limburgs design kwam aan bod in 3 dagen tijd. De bloggers, hebben genoten van elk bezoek en het enthousiasme dat getoond werd tijdens de bezoeken. Ook de media kreeg er al snel lucht van getuige daarvan het TVL-nieuws, Made in Limburg en het bezoekje van Chapeau Magazine op donderdag en vrijdag HBVL. Het relaas van dat laatste mag je volgende zaterdag verwachting in Sjiek Magazine, de bijlage van HBvL waarin Em Fexeus geïnterviewd wordt.

De website www.limblogdesigntour.be is bijna 5000 keer bekeken op amper 3 dagen en zijn er meer dan 400 feeds verschenen. Dat overtreft alle verwachtingen, want uiteindelijk gaat het om de verspreiding van deze informatie. Wetende dat één foto van Sarah Van Peteghem op instagram al snel 500 likes kreeg… dan weten we dat we een gigantisch draagvlak hebben kunnen bereiken. De LimblogDesignTour-website blijft overigens actief én zodra er posts zullen verschijnen op de respectievelijke blogs, zullen deze ook geïntegreerd worden in de feed. Het is dus zeker interessant om af en toe een kijkje te nemen. 

Dit alles is veel meer dan we verwacht hadden en onderstreept dan ook alleen maar dat de interesse in het Limburgs design aanbod wel degelijk aanwezig is zolang er maar de juiste aandacht aan gegeven wordt.