Nieuws

Initiatie brainstorm workshop bij Kreamat
Wim Segers, David Pas, Elke Ielegems & PXL-healthcare als expert aan het werk

Gisteren – 29/06/2015 – initieerde IDE het designinnovatie traject bij Kreamat. Er werd een initiatie brainstorm workshop gegeven om te kijken naar nieuwe opportuniteiten door samen te werken met Wim Segers, David Pas, Elke Ielegems & PXL-healthcare als externe experten.

WP_20150629_10_04_00_ProWP_20150629_12_06_35_Pro

 

Kreamat heeft een jarenlange ervaring in de ontwikkeling van matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens. Het menselijk lichaam vormt hierbij steevast het uitgangspunt. Dankzij een optimale ondersteuning, een uitgebalanceerde tegendruk én de keuze voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen creëert Kreamat een goede slaaphouding en heerlijk slaapgevoel. Kreamat werkt met slaapexperts: Rug- , slaap- en andere specialisten onderzoeken alle nieuwe creaties. Testslapers proberen ze uit – soms maanden aan een stuk. Pas wanneer ze volledig op punt staan, komen ze op de markt.

Kreamat ziet opportuniteiten om hun diensten uit te breiden en wil verder ontwikkelen zodat ze modulair kunnen meegroeien met de levensjaren. Rekening houdende met de estetiek, aldus binnen een mooi ogend design met huiselijke uitstraling en functionaliteit.