Mode

IDE traject: Stulens
De concepstore voor uw inspiratie

1578ecedd4510033e5803946d047716e

Stulens is sinds 1953 de referentie wat betreft (kantoor)inrichting in Hasselt en omstreken die bijdragen tot een optimale woon-of werkomgeving. Stulens maakte hierin een sprong van een toonzaal naar een conceptstore. De conceptstore is een raakvlak van werk en woonideeën, gericht op vorm en functie, sfeer en atmosfeer. Het gaat om een full service, van installatie tot onderhoud, van inrichting tot implementatie van multimedia, van analyse tot ontwerp en uitwerking. Een conceptstore met een visie, een strategie inzake verantwoord ondernemen, kwaliteitsvol leven en werken, duurzaamheid en vertrouwen. Designcollecties van Europese productie worden voorgesteld met een focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen en met oog voor de cultuur rond een merk of product.

Stulens wil de conceptstore en community uitbouwen, met een blijvende focus op projectinrichting. Ze willen nog meer inspiratie geven aan hun doelpubliek, ook buiten de provinciale grenzen, die interesse hebben in vormgeving als in ecologie en duurzaam geproduceerde producten. Mensen die op zoek zijn naar een uniek concept. In deze uitbouw gaat Stulens op zoek naar inspiratie in cross-overs van verschillende disciplines zoals design, kunst, grafische vormgeving, ambachten,..

Op 19 augustus 2015 zullen we samen met Jo Caudron van Dear Media, Soetkin Bulcke van The Blog of Interiors, Birgit Stulens en haar team bekijken wat Stulens next step is in de uitbouw van de conceptstore.