Agenda

Event

TOEGEPAST 20
LOOKING FOR THE IN-BETWEEN

T20 A

Met Toegepast 20 nemen zes aanstormende designtalenten Anneleen Swillen, Jan Geboers, Anne Ligtenberg, Charlotte Vandenborre, Ruben Castro en An Onghena het heft in handen. Deze ontwerpers presenteren elk het resultaat van hun Toegepast ontwerptraject onder het mom  ‘Looking for the in-between’. Een titel die refereert aan een kantelpunt in een creatief proces. Een raakpunt met het principe van springplank voor hun professionele loopbaan, waarvoor Toegepast bekend staat.

Nog tot 6 maart 2016 in Z33.

Met werk van:

Scenografie en grafische vormgeving: Adriaan Tas en Mathieu Cieters (Studio Studio)

Toegepast is een ontwerpwedstrijd waarbij Cultuurplatform Design samen met kunstencentrum Z33 net afgestudeerde ontwerpers selecteren en hen een jaar lang laten werken aan een eigen project. Daarin worden ze bijgestaan door andere ontwerpers en specialisten én ze krijgen een werkbudget om alles te realiseren.

Toegepast mag worden beschouwd als een springplank naar een professionele loopbaan. Bekende en succesvolle designers als Linde Hermans, Maison Caro, Michaël Verheyden, Kaspar Hamacher of kuppers&wuytens hebben bijvoorbeeld allemaal een Toegepast-verleden. Wil je weten wie de designers van morgen zijn, ga dan zeker een kijkje nemen naar Toegepast 20.

www.toegepast20.be

Adres:
Z33 (ingang via huisje nr 11)
Zuivelmarkt 33
3500 Hasselt

openingsuren:
di-zat 11u-18u
zon 14u-17u

Vrije toegang