Disclaimer

De informatie en de gegevens op de website van Innovatie & Design Euregio (IDE) zijn met veel zorg samengesteld, maar Innovatie & Design Euregio kan de correctheid van de informatie niet garanderen. IDE is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt. Alle teksten en illustraties op deze website evenals de lay-out van deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Afdrukken van teksten en illustraties is toegestaan voor privé-gebruik, verspreiding ervan kan enkel na toestemming van Innovatie & Design Euregio. Citeren is toegestaan op voorwaarde dat er steeds verwezen wordt naar de authentieke bron. Reproduceren is toegestaan op voorwaarde dat er steeds verwezen wordt naar de authentieke bron, tenzij voor commerciële doeleinden. IDE is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website.
 
U kunt eventuele fouten of ongemakken melden aan IDE. U kunt hiervoor contact opnemen met IDE of een bericht sturen naar info@i-d-e.be.
 
Innovatie & Design Euregio (IDE) is het aanspreekpunt in de Euregio voor innovatie door middel van design. IDE brengt designers, bedrijven, onderwijs en onderzoek bij elkaar om via innoverende projecten de creatieve economie van Limburg en de Euregio te versterken. IDE focust zich op de domeinen maakindustrie, mode en accessoires, zorgeconomie.
 
IDE maakt als regionale tak deel uit van de overkoepelende structuur Design Platform Vlaanderen en is een initiatief van de volgende partners: provincie Limburg (Dienst Economie en Cultuurplatform Design), de steden stad Genk (C-mine) en stad Hasselt (Modemuseum Hasselt), de MAD-faculty (KHLim en PXL) en UHasselt (EDM).